Народна странка

Народна странка Крушевац: Реконструкција приватног објекта новцем грађана?

Народна странка Крушевац: Реконструкција приватног објекта новцем грађана?

Народна странка Крушевац пита градску власт да ли се реконструкција приватног објекта “Коцка“ финансира новцем грађана као део финансирања градског трга.

„Ко је тај који нашим новцем може да реконструише свој приватни објекат? Уколико реконструкција није у оквирима реконструкције градског трга, ко је дозволио евентуално проширење овог приватног објекта на градску површину? упитао је Предраг Петронијевић, члан Главног одбора Народне странке.

Председник Градског одбора Народне странке Крушевац Дејан Стевановић истакао је да су радови на Тргу већ требало да буду завршени.

„Ми ни не знамо шта ће све овде да се ради. Ту је неколико инвеститора. Један од инвеститора је “ТП Равниште“ које делом припада фирми са Кипра која између осталог има и удела у овом објекту „Коцка“ и још много објеката на територији града Крушевца. И ми се питамо да ли је све транспарентно?“

Стевановић је позвао надлежне да спроведу истрагу о законитости ове реконструкције, а инспекцију да изађе на терен. 

Потпредседник Градског одбора Народне странке Крушевац Владан Митић честитао је суграђанима предстојећи празник Видовдан.

„Грађанима Крушевца честитам дан града, Видовдан и 650. годишњицу оснивања царског града, престоног Крушевца“, поручио је Митић.