Народна странка

Народна странка Крагујевац: Локални напредњаци паролама и саопштењима бране свог вођу

Народна странка Крагујевац: Локални напредњаци паролама и саопштењима бране свог вођу

Као и увек када здушно бране свог вођу, из Градског одбора Српске напредне странке стижу трагикомичне и срцепарајуће пароле и саопштења. За разлику од локалних напредњака који нису могли да сакрију бес и срамоту што је цела Србија у директном преносу могла да види како је Вучић спреман да тргује националним интересима, Градски одбор Народне странке у Крагујевцу је поносан на храбро и патриотско деловање посланика Народне странке током расправе о Косову и Метохији.

Напредњацима су засметале утемељене критике и натписи усмерени ка разоткривању капитулантске политике њиховог вође. Разоткривена је капитулантска политика која је показала спремност да прихвати документ који би у коначници могао да резултира чланством лажне државе Косово у Уједињеним нацијама, што би значило потпуни слом политике одбране државног суверенитета на подручју наше јужне покрајине.

Напредњачки вук је лоше завијао, показујући своју немоћ и кукавичлук. С друге стране, било је посланика који су показали како би требало да се бори за Косово и Метохију, међу којима и цео посланички клуб Народне странке.

Народна странка Крагујевац