Народна странка

Народна странка Бор: Лажне оптужбе не могу сакрити неспособност бахате власти у Бору

Народна странка Бор: Лажне оптужбе не могу сакрити неспособност бахате власти у Бору

Власт која се дичи великим буџетом и која је обећала најбољу грејну сезону своју неодговорност показала је и показује на сваком кораку.

Уместо да траже опроштај од грађана због катастрофалне грејне сезоне они вређају свакога ко им постави питање, тражи одговор, па и моли за то парче грејања који плаћају током целе године.

Грејна сезона је каснила под разним изговорима. Када је по најави градоначелника Бора Александра Миликића званично са закашњењем почела данима поједини делови града нису имали грејање. Изговор је био да је мрежа стара па долази до пуцања цеви и друго. На апел наших одборника у децембру месецу градоначелник је дрско то одбио под изговором да грејање није поскупело. Грејање које грађани не добијају или га имају на кашичицу. То се наставља до данашњих дана. 

И поред огромних субвенција незабележених у историји Бора и Србије они лажним оптужбама на рачун власти од пре 15 година покушавају да нађу кривце. Иако је већина њих учествовала у многим властима из тог периода. Помињу дуг од 600 милиона.

Ради подсећања само за ову грејну сезону из буџета је извојено преко милијарду и три стотине милиона динара. За ову, само за почетак предвиђају 600 милиона динара субвенција. За 12 година преко три милијарде динара субвенција је издвојено. За то време је Топлана пословала са преко три милијарде губитка!?

Имајући то у виду, можемо рећи да су они направили 10 пута већи дуг него све власти до 2010. године! Власт која у више наврата влада Бором.

Зато, господо из власти станите пред огледало, као што ћете морати и пред надлежне органе, и размислите о вашим потезима, вашем безобразлуку и сви лажним обећањима којима сте обманули грађане Бора.

Стидите се због хладних учионица и прехлађене деце, стидите се због хладних болничких соба, стидите се због хладних станова, стидите се својих поступака. Ако знате шта је стид!

ВД директору Топлане, који је обећао добру грејну сезону а сада се правда као да је јуче то постао, поручујемо да се што пре позове на то да му је пре шест месеци истекао мандат и захвали се онима који су му указали поверење и убацили у осињак. Колико и сам не верује у бољи рад Топлане доказ је што се на конкурс за директора није ни пријавио. 

Александар Миликић и Миливоје Јаношевић би требало да поднесу оставку због обмане грађана! Миликић је Јаношевића ранијих година оптужио да је палио двехиљадитих заставу Србије, док се Јаношевић, поред обећања да са СНС нема коалиције у кампањи клео да са Миликићем неће ни под којим условима разговарати. Данас су браћа по власти.

Поштовани суграђани добро памтите шта је ко обећао а шта испунио.

Ова власт ради у корист штете свих Борана!

Градски одбор Народне странке Бор