Народна странка

Народна странка Раковица: Јунириск је наш "риотинтић"

Народна странка Раковица: Јунириск је наш "риотинтић"

Грађани Раковице су озбиљно уплашени и забринути за своје здравље, примања, безбедност и мир које им најозбиљније угрожавају напредњачке власти којима управља крупни капитал из иностранства. Овај капитал одговорно послује само у матичној држави, док државе попут Србије посматра као колоније са природним ресурсима које може слободно да експлоатише и уништава. У Србији су на власти они који су одговорни за такав тренутни "имиџ" наше земље у пословном свету.

Корумпиране напредњачке власти вољне су да издају било какву дозволу страним инвеститорима не водећи рачуна о здрављу, безбедности и интересима грађана Србије.

Пљачка Србије коју су заједничким снагама организовали неодговорни представници крупног капитала из иностранства и домаћи издајници, сервилне сецикесе и џепароши из редова напредњака, попримила је последњих година катастрофалне размере. Кренуло се у апокалиптично уништавање природе, природних ресурса и ресурса без којих неће бити могућ нормалан живот будућим генерацијама на овим просторима.

 Раковица то најбоље зна. Један раковички "риотинтић нарушава услове за здрав живот у граду већ деценијама, а садашње корумпиране власти уместо забране, дале су им дозволе за проширење капацитета и увећање врста делатности, као и дозволу за рад са најопаснијим отровним материјама, а да их нису обавезали новим сигурносним мерама. У питању је наравно фирма "Јунириск", погон за тровање становника Раковице, Београда и шире околине.

 Наша је обавеза, да као савесни и одговорни људи,  избацимо из наше дивне земље напредњачке штеточине и њихове партнере у пословима уништавања Србије, представнике капитала који неодговорно послују и пустоше здраву животну средину.

Напредњаци су се накрали "за своју децу". На нама је да деци Србије оставимо макар минимум за живот, а то су чист ваздух, чиста вода и здраво земљиште. И све оно што преостане после најезде Вучићевих скакаваца и осталих штеточина из земље и иностранства, који под хитно морају бити заустављени у рушилачком походу.

Народна странка Раковица