Народна странка

Јеремић: Београђани су уз нас, супротставићемо се режиму 4. марта

Јеремић: Београђани су уз нас, супротставићемо се режиму 4. марта

Челници странака и покрета окупљених у коалицију „Драган Ђилас – Београд одлучује. Људи побеђују“ данас су више сати разговарали са Београђанима на штандовима постављеним у центру Београда, од Студентског културног центра до Славије.

„Данас смо сатима на улици разговарали са нашим суграђанима и захваљујемо се свима који су нам се по оваквом времену придружили. Од данас па до београдских избора,, 4. марта, сваки дан ћемо бити у другом делу града и, што је најважније, сваки дан ћемо бити заједно“, рекао је Јеремић.

Јеремић је додао да је листа „Драган Ђилас – Београд одлучује. Људи побеђују“  опозициона групација која је имала снаге и била довољно свесна ситуације да одбаци партикуларне интересе и остави по страни сујете и буде заједно.

„Ми ћемо се 4. марта овој погубној власти супротставити на начин на који Београђани заслужују“, истакао је Јеремић.

Поред Јеремића, са грађанима су разговарали и кандидат за градоначелника Драган Ђилас, председник Покрета слободних грађана Саша Јанковић и председник Левице Србије Борко Стефановић, као и прослављени кошаркашки тренер Душан Дуда Ивковић, који је подржао победничку листу.