Народна странка

Гордана Шошић нови повереник Народне странке за Крагујевац

Гордана Шошић нови повереник Народне странке за Крагујевац

За новог повереника Градског одбора у Крагујевцу именована је доктор наука Гордана Шошић, досадашња потпредседница Градског одбора.

Ова одлука је донета након што су досадашњи председник Градског одбора и један број чланова поднели оставке.

„Много је људи који данас стоје са стране и посматрају како се лошим одлукама уништава град који је некада био индустријски центар целог региона, како људи напуштају Крагујевац. Не очекујем да ће се промене десити преко ноћи, али уверена сам да у Крагујевцу постоји довољан број људи који су спремни да своје време и енергију уложи у те промене”, навела је др Гордана Шошић.

Повереница Градског одбора Народне странке Крагујевац истакла је да Крагујевчани после дугог низа година свакако заслужују градску управу која ће радити у интересу свих грађана, а не само у интересу корумпираних градских властодржаца.

„Народна странка ће и у Крагујевцу бити стожер окупљања праве опозиције у оквиру Савеза за Србију. Режим неће успети у намери да подметањима, манипулацијама и притисцима успори јачање  Народне странке у Крагујевцу и у целој Србији“, навела је др Гордана Шошић.

Гордана Шошић је основне студије завршила на Биолошком факултету у Београду, а докторску дисертацију из области хумане репродукције и развоја одбранила је на Факултету медицинских наука у Крагујевцу. Чланица је Народне странке од оснивања. Пре тога није била политички активна.

 

У Београду,

04. октобра 2018. године

Извршни одбор Народне странке