Народна странка

Митов: Зашто Вучић Србију вуче на страну поражених идеологија?

Митов: Зашто Вучић Србију вуче на страну поражених идеологија?

Члан Омладине Народне странке Петар Митов изјавио јe да актуелна власт рехабилитује фашизам и нацизам и да Србију, која је била победник у оба светска рата и једина имала грађански антифаштички покрет у овом региону, вуче на страну поражених.

„Србијом тренутно јашу четири јахача фашизма Војислав Шешељ, Миша Вацић, Горан Давидовић и Александар Вучић који су међусобно јако добро поделили улоге. Војислав Шешељ искључиво напада жене, Миша Вацић функционере опозиционих општина, Горан Давидовић ће вероватно у складу са својим надимком добити неку идеолошку функцију, а све их организује и финансира председник СНС-а, Александар Вучић“, рекао је Петар Митов.

„То што Александар Вучић не може да нађе ниједну кредибилну организацију да изађe на лажне изборе и да напада опозицију, па улаже у овакве организације, може се обити о главу целој земљи“, додао је  Митов.

"Република Србија је данас толико институционално урушена да „велики правни стручњаци“ из Уставног суда не би никада забранили рад оваквих организација за шта имају могућност као што је претходни састав Уставног суда забранио рад и укинуо организације Национални строј и Образ", закључио је Петар Митов.