Народна странка

Омладина Народне странке: Ријалити Скупштина за три дана

Омладина Народне странке: Ријалити Скупштина за три дана

Омладина Народне странке синоћ је, нешто пре почетка изборне тишине, поставила транспарент са натписом „Скупштина ријалити за 3 дана“.

Како су навели, они су овом приликом алудирали на изборе који се одржавају за три дана и који ће означити почетак једног новог ријалити програма.

„Демократија се из Скупштине одавно преселила на тргове градова, а свако ко је искрени опозиционар одавно не посећује скупштинску салу јер она више личи на ријалити са пропалим глумцима, певачима и лоповима него на законодавни орган власти. Свако ко се одлучи да буде део тог циркуса, мора да зна да ће са једне стране добити новац, али да ће са друге стране то плаћати сопственим достојанством и интегритетом“, изјавио је председник Омладине Народне странке Иван Гајић.

Омладинци су поручили да би лоши програми престали да се емитују, потребно је да престанемо да их гледамо; да би се стање у парламенту променило, потребно је да бојкот успе „јер се скупштински ријалити, хтели то ми или не хтели финансира из наших џепова“.