Народна странка

Омладина Народне странке: Власт поново тренира строгоћу преко леђа студената

Омладина Народне странке: Власт поново тренира строгоћу преко леђа студената

Омладина Народне странке навела је данас да је скандалозна одлука да  се, након младих који су се вратили из иностранства сада и студенти оптуже као највећи проблем у ширењу вируса корона.

„Потпуно је невероватно да за ширење епидемије нису криви лажни избори, прославе у просторијама владајуће странке и скупови навијача, већ се оптужују студенти који су дошли у престоницу да спремају и полажу испите“, наводи се у писаном саопштењу.

Омладинци су подсетили да је и током првог таласа пандемије након укидања градског превоза донета одлука да се студенти морају иселити из домова и однети све своје ствари и да је то представљало огроман издатак за њихов буџет.

„С обзиром на то да се није понудило никакво решење како ће студенти који нису из Београда полагати испите у случају затварања студентских домова остаје једино или да путују стотинама километара или да плаћају приватне станове. Због тога, позивамо актуелни режим да повуче ову срамну одлуку и престане да терорише будућност ове земље“, наводи се у саопштењу.