Народна странка

Омладина Народне странке: Помозите деци која су најугроженија, уместо што се бавите личним интересима

Омладина Народне странке: Помозите деци која су најугроженија, уместо што се бавите личним интересима

Омладина Народне странке и Форум жена Гроцка организовали су хуманитарну акцију прикупљања одеће и играчака за малишане из Центра за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској.

Повереница омладине Народне странке Београд Тамара Петровић истакла је да посао опозиције није само указивање на грешке које тренутна власт чини и лажи које пласира, већ и „да показујемо сопственим примером да нам је стало до свих грађана, а нарочито најмлађих и најугроженијих“. 

„Новогодишње и божићне празнике један број деце у Србији неће дочекати у кругу породице, а наш задатак, као и свих одговорних грађана, јесте да им помогнемо да макар мало осете љубави и топлине“, изјавила је Тамара Петровић.

Омладина Народне странке апеловала је на државне органе да се мање баве личним интересима и почну да воде одговорну политику и брину о грађанима Србије.

Чланице ФоЖ-а Гроцка подсетиле су да власт не придаје довољно пажње проблему деце без родитељског старања.

 „Жеља нам је да, уз много топлине и пажње, деци покажемо да нису заборављена и да су део ове заједнице“, рекла је чланица ФоЖ-а Гроцка Хелена Јанковић и додала да ће ФоЖ редовно организовати овакве и сличне хуманитарне акције за помоћ и деци, и мајкама и старима.