Народна странка

Омладина Народне странке Драгану Бујошевићу пожелела брз одлазак у пензију

Омладина Народне странке Драгану Бујошевићу пожелела брз одлазак у пензију

Омладина Народне странке је, након синоћњег протеста против диктатуре и насиља, директору Радио телевизије Србије Драгану Бујошевићу предала новогодишњу честитку.

У честитки је писало „Драги Драгане, није српски ћутати, али није српски ни лагати сопствени народ. У Новој години стижу промене, а и Ваша пензија. Срећна Нова година“. Уз честитку су му поконили и паковање домина које алудирају на разоноду коју у највећој мери практикују пензионери.

Чланица омладине Мила Кнежевић изјавила је да је РТС јавни сервис свих грађана и да, као што су сви грађани дужни да плаћају претплату, РТС је дужан да извештава објективно и са свих догађаја.

„На РТС-у можемо видети и по неколико прилога на дан о протестима широм Европе као што је тренутно случај са Француском. Међутим, пратећи јавни сервис стиче се утисак да се у Србији протести са више од 50 000 људи уопште не догађају, а да опозиција не постоји“, рекла је чланица омладине Нина Вујичић и додала да РТС не сме да буде продржавна телевизија.

Овом акцијом омладинци су скренули пажњу на непрофесионално руковођење РТС-ом и затражили хитну смену директора Бујошевића.