Народна странка

Поверенику Омладине Народне странке за Панчево претили активисти и батинаши СНС-а

Поверенику Омладине Народне странке за Панчево претили активисти и батинаши СНС-а

Поверенику Омладине Народне станке за Панчево Миши Секулићу претили су активисти и батинаши Српске напредне странке због говора који је одржао у Смедеревској Паланци на протесту „Један од пет милиона“.

Догађај је снимљен камерама Градске управе Панчево и случај је пријављен полицији.

Омладина Народне странке захтева од надлежних органа да испитају овај случај, као и умешаност локалних моћника из СНС-а за које постоји основана сумња да су приватизовали град Панчево и да спроводе насиље над грађанима и пљачку буџета.

Секулићу је у ноћи између петка и суботе пришао активиста СНС-а Иван Тешић, који му је рекао: „Да ли знаш кога прозиваш у Смедеревској Паланци и какве то последице може да има“.

После тога, док се чекао долазак полиције, појавила се већа група батинаша која је пратила Секулића док се није склонио у локални кафе.

Миша Секулић, један је од организатора протеста у Панчеву, у говору у Смедеревској Паланци рекао је да је потпредседник Извршног одбора СНС-а Бранко Маловић стварни председник те општине и уједно и стварни градоначеник Панчева.

„Он је човек који са својим батинашима плаши, бије и малтретира наше суграђане“, рекао је Секулић.

Секулић је истакао постоје индиције да локална власт у Смедеревској Паланци крије приходе од бувље пијаце у тој општини и да део тог новца завршава „у врху СНС-а“.

Он је објаснио да начелник Подунавског округа Небојша Павловић тај новац прво прослеђује управнику пијаца у Панчеву и одборнику СНС-а у том граду Дејану Симеуновићу, који га потом предаје Маловићу, а Маловић даље „врху СНС-а“.