Народна странка

Јовановић: Јуришници СНС-а нас не могу застрашити

Јовановић: Јуришници СНС-а нас не могу застрашити

Потпредседник Народне странке Никола Јовановић изјавио је данас да су у последњих неколико дана појачане нервоза и агресија активиста Српске напредне странке.

„То је очигледно изазвано најновијим истраживањима јавног мњења и масовним приласком грађана штандовима листе ’Драган Ђилас – Београд одлучује. Људи побеђују’“, навео је Јовановић у писаној изјави.

По инструкцији свог руководства, јуришници СНС на терену физички окружују и покушавају да застраше активисте наше листе, што најбоље осликава суштину те партије, додао је Јовановић.  

Јовановић је истакао да СНС, будући да нема никакав идеолошки, политички, ни градски програм, покушава да онемогући представљање програма листе окупљене око Ђиласа.

„Свесни да најновија истраживања говоре да једино наша листа константно расте, покушавају да притисцима и принудом елиминишу главну конкуренцију“, навео је Јовановић.

Поручујемо им да неће успети. Београд припада само Београђанима, а не било којој политичкој партији, и зато ће 4. марта људи победити, додао је потпредседник Народне странке.