Народна странка

Понош: Опозиција побеђује у Београду ако буде сложна, све зависи од нас

Понош: Опозиција побеђује у Београду ако буде сложна, све зависи од нас

Потпредседник Народне странке Здравко Понош изјавио је данас да председник Србије Александар Вучић може да добије изборе у Београду само ако се догоде две ствари – ако опозиција буде нејединствена или ако избори буду покрадени.

„То значи да све зависи од опозиције, која мора да обезбеди изборне услове, да покаже елементарну слогу и да спречи крађу“, рекао је за Newsmax Adria Понош, који је и повереник Народне странке за Београд.

„Народна странка максимално ради на сва три фронта. Јасно и гласно смо рекли да нећемо на изборе ако нема изборних услова, потпуно смо отворени за сарадњу, након што се изборимо за изборне услове, са свима који су свакако опозиција и око којих нема никаквог спора. Трећа ствар је рад на терену како не бисмо били покрадени, и ми смо непрекидно на терену, јуче смо били у Младеновцу“, додао је Понош.

Упитан „зашто нема јединствене листе и договора да се иде у том правцу“, Понош је одговорио да још нема о чему да се договара, јер би „тиме прејудицирали да ће изаћи на изборе, без обзира на изборне услове“.