Народна странка

Народна странка: Власт Јеремићу црта мету на челу

Народна странка: Власт Јеремићу црта мету на челу

Народна странка саопштила је данас да „режим председника Србије Александра Вучића“ лажима у таблоидима које контролише „црта мету на челу“ председника Народне странке Вука Јеремића повезујући га са кланом Вељка Беливука.

„Повезивање Јеремића, наравно, без икаквих доказа, са Беливуковом криминалном групом, окривљеном за најтежа кривична дела, директно угрожава безбедност Јеремића и његове породице“, наводи се у саопштењу Народне странке.

Народна странка истиче да је Беливуков клан настао за време власти СНС-а, која га је у потпуности контролисала и који јој је служио да ућутка скандирање навијача против Вучића на стадионима и за пребијање новинара и разбијање протеста.

„Народна странка ће поднети тужбу против таблоида ’Објектив’, који је бруталним лажима довео у везу Јеремића са ухапшеним полицајцем, као и са рестораном ’Јахорина’, са којима Јеремић нема апсолутно никаквих додирних тачака, осим што је у тај објекат једном на позив свратио да попије пиће.

Овакви напади неће зауставити Јеремића и Народну странку да раскринкавају и јавности представљају сва злодела власти, попут сарадње са криминалним групама и пљачке грађана преко компанија као што је „Миленијум тим“, који служи за исисавање новца грађана из буџета, наводи Народна странка.

„Народна странка гарантује да ће се Беливуку у затвору придружити и његов шеф Александар Вучић, и то много брже него што му се сада чини, а они који објављују лажи у таблоидима биће подвргнути немилосрдном реваншизму у складу са правним нормама и законима који ће бити донети, тако да се у Србији више никада не понови ’черечење’ и цртање мета на људима само зато што не подржавају власт“, закључује се у саопштењу.