Народна странка

Јеремић на митингу опозиције: Победићемо ако останемо јединствени, ко изда…

Јеремић на митингу опозиције: Победићемо ако останемо јединствени, ко изда…

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је данас на скупу у пуном Дому синдиката, на којем је опозиција почела кампању бојкота, да је свим странкама и покретима који су ступили у бојкот избора и система заједничка жеља да виде нормалну, поштену и демократску Србију.

"Ово није обичан дан. Ово је најтоплији 1. фебруар од када се обављају мерења. Та топлота је симбол Сунца које се поново рађа и које ће растерати облаке лажи, простаклука, примитивизма и издаје који се већ осам година надвијају над Србијом", рекао је Јеремић.

Јеремић је истакао да у нормалним земљама нема подела на "ми или они", док такво стање влада у Србији, и навео да је то последица тоталитаризма.

"У Србији након осам година аутократије која се претвара у диктатуру постоје две стране - постоје они и постојимо ми - ми да бисмо им видели леђа, али не да бисмо им видели леђа у интересу странака или идеологија, него да би ствари у Србији биле нормалне", рекао је Јеремић.

Јеремић је навео је да предстоје такозвани избори месеци у којима ће бити "много лажи и шумова“ којима ће власт покушати да подели и збуни опозицију.

"Запамтите – шта год ко урадио и рекао – на дан избора останите код куће. Немојте изаћи на републичке, локалне или покрајинске изборе јер је једини пут тотални бојкот. Останите код куће ако хоћете промену", истакао је Јеремић.

„Циркуска епизода која следи биће гора него икада. Опозиција ће бити Зукорлић, Чанак и Миша Вацић… Они имају Заветнике, Метлу, они од данас имају и Звоно. Биће много белих, младих, много лудих – они ће сви бити лутке Александра Вучића“, рекао је Јеремић.

"Једини прави отпор режиму се налази у овој сали. Крените са нама по целој Србији, стићи ћемо до сваког града, села и засеока, пронећемо бакљу слободе и истине", истакао је Јеремић.

Јеремић је позвао опозицију и грађане да остану јединствени.

„Ко изда… Живела слободна Србија! До победе“, рекао је Јеремић.