Народна странка

Народна странка Врањска Бања: Да ли је власт клупу у парку платила 300.000 динара?

Народна странка Врањска Бања: Да ли је власт клупу у парку платила 300.000 динара?

С обзиром да се фамозно шеталиште у Врањској Бањи гради већ пуне две године и још увек није завршено, становнике ове градске општине занима докле се дошло са изградњом тог, сада већ чувеног шеталиста, јер је изградња истог ушла у трећу годину?

Становнике Бање занима и колико ће све то да кошта, премда се у бањској јавности говори да једна клупа кошта сто хиљада динара, а дупла клупа триста хиљада динара, те уколико је то тачно долазимо до закључка да толико скупе клупе не постоје ни у Њујорку на Менхетну.

С обзиром да немамо доступних информација о цени коштања ових клупа, повереништво Народне странке Врањска Бања позива председника општине Драгана Сентића да мештанима Врањске Бање отклони све недоумице и одговори колико су плаћене поменуте клупе по комаду и колико ће укупно коштати комплетно шеталиште, ако икада буде завршено?

Подсетимо се да је општинска власт на самом почетку радова показала сву своју бахатост и бруталност када је нашем суграђанину Петру Стојановићу, дугогодисњем власнику некадашњег кафића "Алиса“, срушила башту кафића без икакве надокнаде.

Док су с једне стране рушили, с друге стране су фирме које су изводиле радове на поменутом шеталишту градиле приватни угоститељски објекат, а у чије име и за чији рачун сазнаће се након пада овог криминалног режима.

 

Повереништво Народне странке Врањска Бања