Народна странка

Јовановић: Вучић драматичним наступима скреће пажњу са поскупљења и могућих искључења струје

Јовановић: Вучић драматичним наступима скреће пажњу са поскупљења и могућих искључења струје

Посланик и портпарол Народне странке Стефан Јовановић изјавио је данас да је циљ „још једног обраћања нацији“ председника Србије Александра Вучића скретање пажње са проблема који муче грађане, а то су поскупљење хране, инфлација, несташица млека „а ускоро и меса“, могуће рестрикције струје, разорен здравствени систем и нова задуживања.

„Председник се са екскурзије у Њујорку враћа у Србију, где га чекају га сви ти проблеми које ће покушати да ’затрпа’ драматичним логореичним конференцијама током којих ћемо слушати о притисцима и геополитичким гибањима, али нећемо чути ништа о проблемима који муче народ док једва саставља крај с крајем“, рекао је Јовановић листу „Данас“.

„Председник ће драматично саопштити да ће после драматичног промишљања донети још једну драматичну одлуку“, додао је Јовановић.

Јовановић је оценио да ће и наредно „обраћање нацији бити само представа“.

Посланик и портпарол Народне странке је навео да се показало да се увек драматичним представама, односно конференцијама за новинаре председника Републике, заправо прикривају неки други значајни проблеми.

 

Фото: Бета