Народна странка

Сокобања: Основан Општински одбор Народне странке

Сокобања: Основан Општински одбор Народне странке

Народна странка основала је Општински одбор Сокобања. Оснивачка скупштина је за председника изабрала економисту Данијелу Васиљевић, а за потпредседника економисту Ивана Вукића. Изабрано је и седам чланова општинског одбора.

Оснивачкој скупштини присуствовали су председник Извршног одбора Народне странке Владимир Добросављевић, потпредседник Извршног одбора Ненад Милојичић и координатор Извршног одбора за Борски округ и Зајечарски округ Драган Марковић.

Добросављевић је упитао како смо допустили да после 20 година сирочићи Војислава Шешеља, Мире Марковић и Слободана Милошевића данас владају Србијом.

„Како смо допустили Вулина, Вучића, Дачића поново, где смо погрешили? Погрешили смо јер смо после 5. октобра 2000. године све прихватили здраво за готово, мислили смо је слобода освојена и да је готово. Дошли смо у ситуацију да најгори међу нама добију прилику да поново владају“, навео је Добросављевић.

Добросављевић је истакао да је оно што раде Народна странка и партнери у Савезу за Србију последња шанса да паметнији, пристојнији, васпитанији и способнији део Србије престане да се повлачи.

„Морамо да скупимо редове како би спречили да се Србија претвори у оријентални султанат, чему тежи наш ружичасти ријалити председник Александар Вучића. Морамо да занемаримо све наше разлике и да заједно делујемо са осталим партнерима из опозиције, да не би трпели Вучића наредних 30 година. Исправићемо грешке које смо направили 5. октобра – одговараће они који су Србију довели у ово стање“, рекао је Добросављевић.

Данијела Васиљевић је истакла да од чланова Народне странке очекује да исправе кичму и да не дозволе да их деца сутра питају зашто ништа нису урадили да спрече катастрофу која се надвила над Сокобањом и целом Србијом.

„Решићемо све злоупотребе које су напредњаци починили и успоставићемо систем у којем ће они одговарати за своја недела. Злупотребе су синоним за владавину СНС-а. Ми ћемо радити у најбољем интересу грађана Сокобање, а грађани ће напредњаке казнити на следећим изборима због лоше владавине“, рекла је Данијела Васиљевић.

Председница Општинског одбора Народне странке Сокобања рекла је да грађани имају право да живе достојанствено и да уживају у плодовима свог рада.