Народна странка

Народна странка: Атлагић вређао Ковачевића и Јеремића, на истом задатку као Аца Лукас

Народна странка: Атлагић вређао Ковачевића и Јеремића, на истом задатку као Аца Лукас

Народна странка данас је најоштрије осудила "увреде и лажи" које је посланик СНС-а Марко Атлагић на седници Скупштине Србије изрекао на рачун потпредседника Народне странке Синише Ковачевића и председника те странке Вука Јеремића.  

„Уличарским маниром изношења бестијалних увреда и лажи нападнути су људи који нису били присутни. Атлагић је током расправе о буџету прочитао написани памфлет који је добио и злоуопотребио је скупштинску говорницу уз дозволу председника парламента Ивице Дачића“, наводи се у саопштењу Народне странке.

Атлагић је јуче на седници парламента изрекао низ увреда на рачун Ковачевића и Јеремића.

„Професору Атлагићу, чини се, неко мора да напише и увреде којима ће засути политичке противнике председника Србије Александра Вучића, јер се професор слабије сналази на терену који подразумева и нешто више од арлаукања у скупштини, по којем је постао чувен“, додаје се.  

„Алтагић, као и сви гласноговорници власти, од премијерке и министара до певача Аце Лукаса, говоре оно што Вучић мисли“, навела је Народна странка.  

Народна странка је истакла да је „простачко и уличарско понашање Атлагића“ показало да није важно ко је председник скупштине и да је потпуно свеједно да ли се он зове Ивица Дачић или Маја Гојковић.  

„Атлагићеве увреде су јасно показале и како власт види дијалог са опозицијом о изборним условима, и потврдиле да је у том процесу неопходно посредовање ЕУ. Увреде и речник посланика СНС-а потврдиле су и исправност наше одлуке да бојкотујемо лажне изборе 21. јуна“, додаје се у саопштењу.

Народна странка је, поводом Атлагићеве тврдње да је грађанима „Вучић дао по 100 евра“, подсетила да су грађани ту помоћ добили из буџета који се пуни тако што они плаћају порез, а да председник Србије нити је дао свој новац нити је надлежан за исплату помоћи грађанима.