Народна странка

Никола Јовановић: Лазаревац жртва актуелне градске власти

Никола Јовановић: Лазаревац жртва актуелне градске власти

Потпредседник Народне странке и председник Београдског одбора Никола Јовановић, у склопу акције „Увек на вашој страни“, данас је разговарао са грађанима Лазаревца.

Лазаревчани су пожалили на нередовно снабдевање водом, лошу саобраћајну везу са Београдом, непотизам, корупцију, сиромаштво, као и на бесперспективност и одлазак младих и стручних људи.

Јовановић је истакао да је срамно да актуелни градски челници троше ове године 3 милиона евра на украшавање центра Београда, док људи у Лазаревцу немају основну комуналну инфраструктуру.

 „Погубно је да ова градска власт опрашта дуг од 640 хиљада евра, сада приватном предузећу, Галеника у власништву бразилског милијардера, јер је тај новац много потребнији Београђанима и Лазаревчанима“.

Јовановић је додао да ће се одборници Народне странке у скупштини града Београда заложити да се новац у буџету за 2019, преусмери са “небулозних пројеката попут гондоле и великог точка на Ушћу” на инфраструктуру и финансијску подршку људима. 

Са грађанима су разговарали и шеф градског извршног одбора Народне странке, Никола Лазић, као и председница Oпштинског одбора Народне странке Лазаревац, Јелена Понорац.

Nikola Jovanovic