Народна странка

Павловић: Власт да заврши аутобуску и железничку станицу уместо што објављује слике непостојећег метроа

Павловић: Власт да заврши аутобуску и железничку станицу уместо што објављује слике непостојећег метроа

Одборник Народне странке у Скупштини Београда Милош Павловић изјавио је данас да представљање 16 станица београдског метроа „још један у низу предизборних маркетиншких трикова“ СНС-а и заменика градоначелника Горана Весића, кога је упитао где су раније обећане аутобуска и железничка станица.  

„На градилишту нове аутобуске станице у Новом Београду грађевинске машине стоје, радника нема и не изводе се апсолутно никакви радови. Бивши градоначелник Београда Синиша Мали изјавио је 28. фебруара 2018. године да ће аутобуска станица бити завршена за годину и по дана. Од тог лажног обећања прошло је четири године, а Весић лаже и више од Малог“, рекао је Павловић.

Павловић је упитао када ће бити завршена железничка станица „Прокоп“, чија је изградња почела још 1977. године.  

„Изградња београдског метроа почела је 22. новембра прошле године и Београд ће добити још једно градилиште, али када ће добити потпуно завршене главну аутобуску и главну железничку станицу, која је измештена још 1. јула 2018. године“, навео је Павловић.

„Београд нема градску власт какву Београђани заслужују и нема градску управу која је у стању да својим квалитетом и искуствима наш град сврста у ред модерних европских престоница“, додао је Павловић.

Павловић је истакао да градска власт на челу са Весићем „уме само да даје лажна обећања“, али није у стању да Београђанима обезбеди ни железничку ни аутобуску станицу, што су основни стандарди за главни град.  

„Београђани више не верују Весићу, који је у претходној изборној кампањи продавао карте за непостојећи београдски метро, и позивамо их да на предстојећим изборима за градски парламент своје поверење укажу стручним људима који ће Београду вратити оно што су му одузели СНС и Весић“, рекао је Павловић.