Народна странка

Основан Општински одбор Народне странке у Крупњу, Слађана Грбић председница

Основан Општински одбор Народне странке у Крупњу, Слађана Грбић председница

Народна странка основала је Општински одбор у Крупњу. Оснивачкој скупштини у пуној сали Скупштине општине Крупањ присуствовали су председник Народне странке Вук Јеремић и први потпредседник Мирослав Алексић. За председницу општинског одбора изабрана је Слађана Грбић.

Председник Народне странке Вук Јеремић честитао Слађани Грбић на избору за председницу локалног одбора у Крупњу и истакао да су сви који су се учланили у Народну странку у том граду показали храброст.

„Ако напредњачка власт негде показује свој тоталитарни карактер, онда је то у Крупњу. Ви сте својим ангажовањем у Народној странци показали да се не бојите“, рекао је Јеремић.

Јеремић је истакао да неће стати и бити задовољан док Народна странка не буде на власти у Крупњу.

„Мени ће Крупањ увек бити од велике важности, а првом потпредседнику Народне странке Мирославу Алексићу дао сам задужење да јачање странке у Крупњу буде приоритет“, рекао  је Јеремић.

Алексић је рекао да напредњачка власт понижава грађане и државу и гази њихово достојанство.

„Честитам вам на храбрости коју сте показали учлањивањем у Народну странку. Ми ћемо покварити срећу ненародном режиму Александра Вучића и донети срећу грађанима Србије“, рекао је Алексић.

Слађана Грбић је рекла да се у Крупњу у марту 2018. године живи много горе него у марту 2012. године, када Српска напредна странка није била на власти, и истакла да у том граду владају страх и једноумље.

Председница Општинског одбора Народне странке у Крупњу навела је да становници тог града пате због великих проблема у водоснабдевању и других комуналних и инфраструктурних проблема.

„Народна странка ће се у Крупњу свом снагом борити против погубне власти. СНС је у овом граду труо изнутра и то је мехур који ће ускоро пући“, рекла је Слађана Грбић.

Пољопривредник и члан Председништва Народне странке Драган Бабић рекао је да људи који воде Србију не знају ништа о пољопривреди и да би пољопривредници то требало да имају у виду када буду гласали.

„Ми или они – нас има више“, рекао је Бабић.

Руководство Народне странке се после Оснивачке скупштине прошетало центром Крупња и разговарало са грађанима који су се углавном жалили на тежак живот и неспособну напредњачку власт.