Народна странка

Виолета Марковић: Ко је шеф мафије у Србији?

Виолета Марковић: Ко је шеф мафије у Србији?

У овој држави се за све пита један човек - Александар Вучић и зато смо посредством плаката поставили питање ко је шеф мафије у Србији и, уједно, обавестили оне који то не знају, изјавила је потпредседница Градског одбора Народне странке у Чачку Виолета Марковић.

„Многи грађани су разумели поруку која је њима послата на овај начин“, рекла је Виолета Марковић за портал Нова.рс.

„Будући да се за све у нашој земљи пита један човек, то практично значи да је и мафија у његовој надлежности. То ће се у наредним месецима доказати, јер ће испливати нови докази против Вучића, како о случају Беливук, тако и осталим аферама које дуго година прате напредњаке“, сматра она.

Све лоше ствари које су се дешавале у Србији, почев од Савамале, хеликоптера, „Крушика“, „Јовањице“ су биле уско повезане са државним врхом, подсећа Марковић.

„Заправо, овде не постоје чиниоци власти, јер је премијерка Ана Брнабић само фикус у општем аранжману који чини један човек. Она се ништа не пита, ни о чему не одлучује, па и иза свих тих афера стоји он (Вучић) иако га неки на Твитеру називају добрим човеком“, наглашава она.

Она је додала да је Градски одбор Српске напредне странке у општем расулу имајући у виду чињеницу да већ 20 сати стоје плакати у Чачку.

„То је добро јер ће се поједини житељи града поред Мораве бар запитати шта им је чинити на следећим изборима“, закључила је Марковић.