Народна странка

Новаковић: Врбашки уранак - спречимо малтретирање свих који не мисле као СНС

Новаковић: Врбашки уранак - спречимо малтретирање свих који не мисле као СНС

Позивамо представнике медија и све пријатеље Огњена Вујичића да се сутра, у среду, 29. августа, у 6.30, окупимо у Врбасу испред „Центар кафеа“ на - „врбашки уранак“.

Намера власти у Врбасу је да сутра ујутру противправно уклони летњу башту „Центар кафеа“, само зато што Огњен Вујичић, сувласник кафеа, ниједног тренутка није скривао своју припадност Народној странци.

Позивамо вас да прву јутарњу кафу попијемо у „Центар кафеу“ и тако изразимо противљење намери Андреја Вучића да по Врбасу и Војводини кажњава и малтретира све који не мисле као СНС.

Нека „врбашки уранак“ означи почетак видљиве борбе и супротстављања политици Александра Вучића, који вређа, ниподаштава и омаловажава све политичке неистомишљенике.

Ово није само гест солидарности према Огњену Вујичићу него према свима који убудуће могу доживети исту судбину, ако сада оћутимо и погнемо главу.

Не дозволимо да се легализује кафана на Панчићевом врху и рушење Савамале само зато што то подржава Александар Вучић, а да се противправно руши летња башта у Врбасу, јер Андреј Вучић жели да упути поруку како ће проћи сваки грађанин који не скрива припадност опозиционој странци.

 

Борислав Новаковић

повереник Народне странке за Војводину