Народна странка

Аранђеловац: Основан општински одбор Народне странке

Аранђеловац: Основан општински одбор Народне странке

Народна странка основала је Општински одбор Аранђеловац, а оснивачка скупштина је за председника одбора изабрала инжењера грађевинарства Дејана Јовановића. За потпредседнике су изабрани инжењер машинства Спасоје Томић, инжењер електротехнике Милан Јовановић и учитељ мастер Добринка Николић.

Скупу су присуствовали председник и потпредседник Народне странке Вук Јеремић и Мирослав Алексић, генерални секретар Стефан Јовановић и потпредседник Извршног одбора Урош Ђокић.

Јеремић је честитао новоизабраном руководству општинског одбора Аранђеловац, рекавши да је то један од одбора Народне странке који су најорганизованији и чије руководство чине високо образовани људи.

Председник Народне странке је подсетио да ће 3. априла, поред председничких, парламентарних и београдских избора, бити одржани и локални избори у Аранђеловцу.

„Важно је да и у Аранђеловцу и у целој Србији сви који желе промене дишу као један и раде као један како бисмо 3. априла са власти сменили најгоре и најбахатије. Спрема им се крај, који ће се догодити 3. априла“, рекао је Јеремић.

Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић позвао је у „велику борбу која ће трајати до 3. априла, али и после тога“.

„Можемо да победимо и у Аранђеловцу и у целој Србији, и то се осећа када разговарамо са људима, који су схватили да су наше судбине у нашим рукама. Морамо да спречимо да и неке друга места не изгубе статус бање, као што се то догодило у Аранђеловцу пре око годину дана“, рекао је Алексић.

Јовановић је рекао да су пред Народном странком у Аранђеловцу велики изазови.

„У априлу ћемо имати шансу да победимо СНС. Наши суграђани се више не плаше и спремни смо за тешку борбу и победу“, закључио је Јовановић.