Народна странка

Алексић: Већ сада можемо издати сабрана дела лажних обећања Александра Вучића

Алексић: Већ сада можемо издати сабрана дела лажних обећања Александра Вучића

„Србија се налази на ивици амбиса, а од председника Републике Александра Вучића наслушали смо се толико лажи да би већ сада могла да се издају сабрана дела лажних обећања. Из Лучана ће ружичастој коалицији бити послата порука да је Србији тога доста“, поручио је први потпредседник Народне странке Мирослав Алексић на трибини Савеза за Србију у Лучанима.
 
Он је рекао да је највећи број лажних обећања режима на власти дат пољопривредницима и да кроз одбијање да смањи цену горива Влада показује шта заиста мисли о преко два милиона људи који од пољопривреде живе.
 
Алексић је додао да грађани Лучана могу „ући у историју као покретачи промена у Србији“.
 
„Савез за Србију први пут излази на локалне изборе у Лучанима и то је прилика да се покаже да Србија не ћути док неколицина људи на власти распродаје националне ресурсе”, рекао је Алексић и додао да очекује да ће грађани Лучана показати да више није могуће куповати гласове “за килограм шећера и литар уља”.
 
Први потпредседник Народне странке рекао је и да нико не живи у илузији да ће притисак СНС-а који та странка врши на грађане пред сваке изборе овога пута изостати и позвао Драгачевце да, као што су то раније учинили у Котражи, отерају Панчевце који им данас из црних џипова говоре за кога да гласају.