Народна странка

Алексић: Вратићемо Бор грађанима и зауставићемо пљачку

Алексић: Вратићемо Бор грађанима и зауставићемо пљачку

Први потпредседник Народне странке Мирослав Алексић позвао је данас грађане Бора да на локалним изборима у том граду гласају за листу уједињене опозиције, чији је носилац функционер Народне странке Драган Марковић, како би спречили пљачку РТБ Бора и да Бор постане још једна месна заједница Зајечара.

„Општину Бор су окупирали Српска напредна странка и руководство РТБ Бора, кога је такође поставио СНС, на челу са Благојем Спасковским. Они то предузеће виде као плен који ће после локалних избора гурнути у стечај и по, опробаном рецепту, продати такозваним страним инвеститорима“, рекао је Алексић у разговору са грађанима Бора.

Алексић је истакао да су, за разлику од власти, уједињеној опозицији у Бору интереси грађана и општине важнији од уских политичких и личних интереса.

„За разлику од других који се крију иза слике лидера из Београда и који желе да Бор буде само још једна у низу месних заједница Зајечара, Драган Марковић је именом и презименом стао на чело уједињене опозиционе листе као кандидат за председника општине Бор“, рекао је Алексић.

СНС, како је истакао, не жели да у Бору управљају грађани који живе у том граду, него они који живе у Београду и другим градовима и то искључиво у личном интересу.

„Зато позивам све грађане Бора да 4. марта изађу на изборе и дају подршку листи под редним бројем три ’Ми или они – уједињени за Бор’, јер је то листа која ће општину Бор вратити народу коме и припада“, рекао је Алексић.