Народна странка

Народна странка Зрењанин: Немамо питку воду, али имамо палме

Народна странка Зрењанин: Немамо питку воду, али имамо палме

Све нам је у граду супер, све функционише у најбољем могућем реду, па хајде да потрошимо још коју хиљаду евра на палме у дрвеним жардињерама запремине 1 м³, јер где има, ту и прелива.

Прича о пијаћој води у Зрењанину је већ превазиђена, јер ако за 18 година власт није нашла за сходно да постави, бар, цистерне са чистом водом на неколико места у граду, да ли ће се неко зачудити ако кажемо да се на локалном купалишту постављају жардињере са- палмама!

Колико је битанги учествовало у постављању 5 палми за локалне рибице на језеро у непосредној близини градске депоније, нисмо успели да дознамо, али то нас не спречава да покушамо да од локалних челника добијемо одговоре на следећа питања:
-зашто неко ко није успео да одржи постојеће листопадно дрвеће у граду, даје себи за право да сади палме!?!?
-зашто се палме постављају у приватне кафиће?
-шта ће бити са палмама на јесен, када прође сезона купања на зрењанинској Пескари?!?!
-колики је буџет за овај посао, ако се цене палми крећу до неколико стотина евра, а и жардињере коштају по неколико десетина хиљада динара?

Народна странка Зрењанин сматра овакву, бахату, одлуку представника локалног јавног предузећа "Чистоћа и зеленило" само још једним послом у којем ће неко омастити брк, не водећи рачуна о потребама грађана, тренутној ситуацији у граду, претњама како нас чека најтежа зима у последњих неколико деценија. 

То је још један од разлога зашто ћемо се залагати за реваншизам.

Народна странка Зрењанин