Народна странка

Народна странка Зрењанин: Неодговорност Града да се одрже Дани пива услед пораста броја заражених од вируса корона

Народна странка Зрењанин: Неодговорност Града да се одрже Дани пива услед пораста броја заражених од вируса корона

Дани пива у Зрењанину почињу сутра и одржаваће се на неколико локација у граду, на Житном тргу, на паркингу иза Гимназије, на главном Градском тргу, у Градској башти... Свим тим местима може се прићи са много различитих страна. 

Ко, кад, како, по којој цени, уз ангажовање колико људи (које треба и платити) ће спровести тестирање или проверу докумената о вакцинацији, с обзиром на то да се епидемиолошка ситуација у земљи усложњава из дана у дан.

Народна странка Зрењанин пита надлежне у граду ко ће обављати брзе антигенске тестове, када од 1. августа ниједна приватна лабораторија у Зрењанину нема право да ради антигенске тестове, а државна установа ради само у преподневој смени.

Ко може да гарантује безбедност грађана Зрењанина, али и потенцијалних бројних гостију, током и након одржавања ове манифестације?

Најважније питање, које би сваки иоле озбиљан човек требало да постави себи, па потом и својој околини је "да ли нам ово треба, колику цену ћемо платити, ко ће одговарати за људске животе, и на крају шта је са поласком деце у школу, само који дан по завршетку Дана пива?"

Народна странка Зрењанин