Народна странка

Народна странка Зајечар: Посечено дрво – симбол бахатости СНС власти

Народна странка Зајечар: Посечено дрво – симбол бахатости СНС власти

У свим религијама света и митологијама дрво је симбол живота и знања, само је у нашој Србији, у нашем Зајечару дрво симбол бахатости штеточинске, накарадне СНС власти! Тако, од почетка ове године, неспособна градска СНС власт може да се „похвали“ уништавањем симбола града, наше „Парк шуме КРАЉЕВИЦА“, а од недавно новим „подвигом“, када су у центру града, поред најпрометније раскрснице посекли дрво (лепу брезу), како би се поставио дигитални билборд за промоцију кандидата СНС-а на предстојећим парламентарним и председничким изборима, заказаних за 3. април. Постављање дигиталног билборда на самој раскрсници, где му место није, не само да угрожава саобраћај, већ показује сву безобзирност и бахатост, осионе, неспособне градске власти СНС-а, тако да им уместо њиховог предизборног слогана „заједно можемо све“, више приличи слоган „може нам се“.

Због тога, Народна странка у Зајечару, као странка одговорних људи, којима је Зајечар у срцу, а општи интерес изнад свега, најоштрије осуђује такве поступке уништавања и ружења нашег града од стране актуелне градске власти. Зато, овим путем јавно позивамо кандидате за посланике из Зајечара које је предложио СНС, да одговоре на питање: да ли оправдавате уништавање “Парк шуме Краљевица“ и постављање дигиталног билборда на месту посеченог дрвета ради промоције СНС-а која вас је предложила???

На крају, позивамо све наше уважене суграђане, да 3. априла изађу у што већем броју на гласање и да сви заједно казнимо штеточинску, бахату, ненародну СНС власт.

Народна странка Зајечар