Народна странка

Народна странка Зајечар: Градоначелник у служби СНС бота о трошку грађана

Народна странка Зајечар: Градоначелник у служби СНС бота о трошку грађана

Не тако давно Бошко Ничић био је „ватрени опозиционар“ који се хвалио тиме како се не плаши Александра Вучића. Данас се нелегитимни градоначелник као високи функционер СНС-а латио најпрљавијих послова и постао главни бот СНС-а у Зајечару са задатком да брани лик и дело Александра Вучића.

Упркос томе што лаж сустиже лаж, из дана у дан је све већем броју грађана Србије и Зајечара све јасније да је накарадна, криминална и ненародна власт СНС-а директно умрежена са мафијом и да заменом теза ппкушавају да одбране неодбрањиво.

Уместо што као главни бот СНС-а износи бесмислене ставове, Бошко Ничић би морап да грађанима Зајечара одговори зашто Зајечарски водовод испоручује воду једном привредном друштву у власништву најпознатијег тајкуна по цени од 38 динара по кубику, док ту исту воду остали привредници плаћају по цени од преко 140 динара, а грађани преко 60 динара; затим шта је са лажним обећањима о непостојећој фабрици „Аптив“ у Зајечару коју је најавио његов шеф још 2019. године; као и на друга бројна лажна обећања.

Народна странка у Зајечару ће се, као странка правдољубивих људи, увек залагати да, након пада ове криминалне СНС власти, сви одгпворни за пропадање нашег Зајечара одговарају пред законом, без изузетака.

Народна странка Зајечар