Народна странка

Народна странка Врњачка Бања: Власт скривала лоповлук од 2,5 милиона евра

Народна странка Врњачка Бања: Власт скривала лоповлук од 2,5 милиона евра

Спортска инфраструктура – реализоване инвестиције и планови за будуће пројекте били су тема састанка министра за спорт у Влади Републике Србије, Зорана Гајића, председника општине Врњачка Бања, Бобана Ђуровића и његових сарадника. Након радног састанка, министар је обишао страначке просторије СНС-а и у пријатној и опуштеној атмосфери разговарао са спортским радницима из Врњачке Бање. 

О следећим питањима није разговарано на састанку, те их ОО Народне странке Врњачка Бања јавно поставља министру:

1. Ко је одговоран за фијаско у изградњи националног ватерполо центра од 2,5 милиона евра. И зашто одговорни нису у затвору?
2. Зашто ски стаза Крст на Гочу нема употребну дозволу јер не испуњава основне услове за рад прописане законом (и поред упозорења инспекција планира да отвори још једну (не)успешну сезону).
3. Зашто је фудбалски стадион измештен на 4 км од центра Бање и зашто ни данас нема урађене свлачионице, тоалете, помоћне просторије као ни трибине које такав објекат треба да поседује?
4. Зашто Врњачка Бања нема уређену атлетску стазу поред новоизграђеног терена у селу Врњци и да ли је у плану?
5. Зашто нису планирана средства за реконструкцију Олимпијског базена (дневно губи и до 100 кубика воде) у Врњачкој Бањи и његових пратећих просторија које су оронуле, дотрајале, склоне урушавању.  Или је планирано намерно запостављање да би био поклоњен у бесцење приватном лицу?

Недомаћинско пословање и небрига за најмлађе се виде у планираним и (не)реализованим пројектима. 

ОО Народне странке Врњачка Бања ће увек и само добронамерно критиковати рад локалне власти, а само у циљу побољшања квалитета одрастања најмлађих.

Народна странка Врњачка Бања