Народна странка

Народна странка Врањска Бања: Власт наставља са приватизацијом Врањске Бање

Народна странка Врањска Бања: Власт наставља са приватизацијом Врањске Бање

Повереништво Народне странке у Врањској Бањи пита актуелно руководство општине Врањска Бања како је и на који начин угоститељски објекат "Кичер" одвојен од Специјалне болнице у Врањској Бањи пао у приватне руке, премда је бивши директор Специјалне болнице Светислав Стошић био сметња двојици бањских политичара који су желели да се приватизује "Кичер" и да  на тај начин деле профит са фиктивним власником поменутог кафића који је исти добио  посредством политике? Да ли је тачно и то да би дотични двојац дошао до жељеног циља, на Управном одбору Специјалне болнице смењен је сада бивши директор Стошић и део Наџорног одбора и без знања и дозволе Министарства здравља, а тек са именовањем нове директорке дошло је до те политичке одлуке?

Повереништво Народне странке у Врањској Бањи изражава сумњу да је приватизација угоститељског објекта "Кичер" кривично дело за које ће одговорни бити процесуирани након пада овог режима.

Овакво отимање државне имовине и природних ресурса Републике Србије од стране напредњачког режима остаће назапамћено у новијој историји Србије, а у тој свеопштој отимачини једна од општина које су највише погођене овом девастацијом, пљачком и разарањем је и Врањска Бања.

Народна странка Врањска Бања