Народна странка

Народна странка Врање: Срамна изјава градоначелника да град не може да исплаћује плате запосленима у Спортском савезу

Народна странка Врање: Срамна изјава градоначелника да град не може да исплаћује плате запосленима у Спортском савезу

Поводом срамне изјаве градоначелника Врања Слободана Миленковића да град не може финансирати плате већ само пројекте Спортског савеза, саопштењем реагује Градски одбор Народне странке Врање.

Овом срамном изјавом градоначелник Миленковић је само потврдио сву своју неспосоност да управља овим градом који свакодневно, под шапом напредњака, тоне у дубиозу. Поред неспособности, градоначелник је показао још једну своју карактерну особину, а то је потпуно одсуство емпатије и саосећајности са запосленима у Спортском савезу који већ дуже време не примају плату, а који су, такође, остали и без здравствене заштите. 

О емпатији већника за спорт Ненада Ђорђевића, дрскости и бахатости коју је према запосленима у Савезу показао када су дошли да разговарају са њим не желимо да полемишемо јер је исти, својим понашањем, показао и како је васпитан и колики је верник каквим се представља. Сам тај његов поступак говори о њему и његовом васпитању.

Да ли господине Миленковићу ови људи траже нешто што им не припада? Да ли је овера здравствених књижица десеторо запослених толики проблем за овај град? То су људи од крви и меса који морају да хране своје породице, да се лече, да школују своју децу... То су Ваши запослени од којих су многи и чланови ваше странке који су гласали и Вас и Вашег већника Ђорђевића.

Како је град толике године могао да исплаћује зараде запосленима у Савезу, а сада не може? Да ли то значи да је спорт непотребан овом граду, премда сте га, заједно са већником Ђорђевићем, свели на најниже гране.
Ако желите да штедите, због чега не почнете од себе и свог кабинета? Што се Ви и Ненад Ђорђевић не одрекнете плате и радите волонтерски, за добробит града? Имате пет помоћника који ничему не служе, а исти примају огромне плате за нерад. Тиме бисте могли да подмирите зараде свих радника у Спортском  савезу. Поред тога и ваш пајтос Ненад Ђорђевић у функцији већника за спорт, такође ничему не служи јер је за све ово време уништио врањски спорт. О Вашем кабинету и запошљавању разних медиокритета без компетенција, који служе да се баве ботовањем и трачевима, сувишно је и говорити. 

Ето, ми из Народне странке смо Вам дали смернице како да градски буџет уштедите и надоместите недостатак за људе који годинама раде свој посао. Нас никада није занимало ко припада којој странци. За нас је човек увек био човек без обзира на то којој опцији припада и увек ћемо имати разумевања за све оне који су обесправљени јер је у овој земљи, каквом сте је створили, правда давно отишла у заборав.

Народна странка Врањe