Народна странка

Народна странка Вождовац: Властима приоритетнијe клизалиштe него нове школе

Народна странка Вождовац: Властима приоритетнијe клизалиштe него нове школе

Председник општине Вождовац је, у присуству градоначелника Београда, свечано пустио у рад клизалиште за децу у Рипњу чиме је, како каже, испунио обећање дато грађанима. Народна странка Вождовац поздравља отварање овог клизалишта које ће омогућити деци и младима из Рипња квалитетну забаву и игру на коју имају право. Међутим сматрамо да је примереније да председник општине и градоначелник отворе неки новоизграђени вртић или школу на Вождовцу уместо што се сликају док пуштају у рад кућице за врапце и монтажна клизалишта.

ОО Народне странке Вождовац поставља питање: Колико нових школа и вртића је изградила власт Српске напредне странке на територији општине Вождовац за девет година колико су на власти? Одговор је нула. Грађани Вождовца су сведоци неосветљених пешачких прелаза, семафора који периодично раде, улица и путева пуних рупа, што угрожава животе пре свега деце али и осталих грађана. У овом периоду тротоари у већем делу Вождовца су прекривени ледом и снегом што омета безбедно кретење пре свега старијих суграђана, док се актуелна власт хвали реконструкцијама фасада, адаптацијом простора и отварањем клизалишта.

Власт Српске напредне странке на Вождовцу је за девет година ,колико су на власти, показала сву своју неспособност и незаинтересованост за реалне проблеме грађана. Показали су потпуну отуђеност од реалног живота који посматрају из скупих аутомобила и удобних фотеља. У име огромне већине незадовољних грађана Вождовца поручујемо им да је крајње време да оду.

Општински одбор Народне странке Вождовац