Народна странка

Виолета Марковић (Чачак): Градоначелниче, ви сте Вучићев плаћеник о трошку народа

Виолета Марковић (Чачак): Градоначелниче, ви сте Вучићев плаћеник о трошку народа

преузето са портала Нова.рс

"Градоначелниче наш, мио нам је сваки човек који је збацио јарам и удахнуо један бар удисај слободе, слободе да се бори за чисте реке, воду и ваздух, и не клања се вођи", поручила је вечерас челнику Чачка, Милуну Тодороивићу, потпредседница ГО Народне странке у том граду Виолета Марковић.

Она је реаговала на његову изјаву у којој је Тодоровић навео да је председник Александар Вучић учинио све да се испоштује воља народа, када је у питању повлачење Закона о експропријацији и стопирање свих активности компаније „Рио Тинто“, исте оне са којом су претходне уговоре и дозволе потписали представници бивше власти, чије су оличење Борис Тадић, Бојан Пајтић, Вук Јеремић и Драган Ђила

Ово данашње насиље над грађанима је очајнички потез безидејних упосленика Драгана Ђиласа , попут Небојше Зеленовића и Млађана Ђорђевића, који је узгред и Ђиласов кум, у покушају да отму понеки политички поен, навео је Тодоровић.

"Данашњим окупљањем још једном су показали не само да су у политичком парадоксу, већ и у политичком климаксу. Давно прошло време. Молим грађане да не наседају на њихове провокације, а државне органе позивам да раде у складу са законом и омогуће свима право на слободу кретања, коју им гарантује Устав Републике Србије", поручио је Тодоровић.

Са друге стране, Виолета Марковић каже да је било среће, градоначелник Чачка би био данас са својим грађанима.

"Требало је да кажеш како си уз народ, напаћен и намучен. Знаш градоначелниче, данас је једна персона покушала да се залети колима на жену из Обрве, и повредила је. Један човек је послушао данас твог заменика председника градског парламента, Александра Максимовића. Жени су одузели 3,5 хектара земље за њихов фамозни аеродром у Лађевцима, па колима насрнули на њу", подсетила је она.

Према њеним речима, та жена је дошла међу своје, да прекрати празничне муке, јер зна да има још оних који не дају ђедовину.

"Са нама је био и човек коме сте право на здравље одузели, јер сте направили асфалтну базу у Прељини, а како и с ким, Тодоровић добро зна. Са нама је била слобод, љубав и поштовање", истакла је за наш портал Марковић.

Она је навела да Тодоровић није градоначелник свих Чачана, већ Вучићев плаћеник о трошку народа. Запитала га је када ће да покаже решења о истраиживањима метала на Овчару и Каблару.

"Драги моји Чачани, чланови свих група различитих интересовања, знате ли да ће раскопавати око наше Мале Српске Свете Горе, да ће копати у Овчарско-Кабларској клисури? Верници, атеисти, грађанисти, националисти, политични, аполитични, богати, сиромашни, срећни, тужни, плавокоси, црнокоси, смеђокоси... Погледајте децу у очи па кажите да то није ваша брига и борба. Ако вас није заболела Лозница, Добриња, Прањани, зар вас не боли Каблар, бисер планина наше општине", емотивна је била Марковић.