Народна странка

Народна странка Ваљево: Аномалије власти у Ваљеву

Народна странка Ваљево: Аномалије власти у Ваљеву

Председник Градског одбора Народне странке Ваљево Милош Миливојевић указао је на конференцији за новинаре на само неке од нерегуларности и злоупотреба од стране режим у том граду.

“Превид приликом пројектовања пута у индустријској зони и накнадном измештању далековода, о бесправном отуђивању земљишта у власништву града, о цевоводу испод трасе брзе саобраћајнице, о превисокој цени реконструкције Дома здравља, о сумњивим јавним набавкама у ПУ „Милица Ножица“, о погрешном коефицијенту за обрачун плате главног урбанисте, о грешкама приликом реконструкције улице „Вука Караџића, о аерозагађењу и опасностима од ископавања литијума у нашем крају. И многе друге теме. Са друге стране представници градске власти говоре о некаквом процвату и ренесанси нашег града. Причају о Ваљеву као граду који нећемо препознати када га они среде. Ја бих рекао да су га у последњих годину и по дана баш „средили“, рекао је Миливојевић.

Миливојевић је истакао да коалиција има исте циљеве и планове за побољшање услова живота грађана у Ваљеву . 

“Можда смо различити по називу, али исти смо и по томе што не можемо да се поклонимо председнику који државу сматра својим власништвом, а грађане својим поданицима. Не можемо да подржимо председника који државни буџет носи у задњем џепу и дели га од села до села и од града до града праћен конвојем аутобуса у којима седе уцењени људи, који су приморани да чине декор и глуме статисте у председниковим представама широм Србије”, рекао је Миливојевић.