Народна странка

Народна странка Трговиште: Председница општине користи општински сајт за страначку кампању

Народна странка Трговиште: Председница општине користи општински сајт за страначку кампању

Још једна необјашњива појава у Трговишту коју смо ми из Народне Странке приметили и осуђујемо исту, јесте подела становника општине Трговише, на оне који су чланови СНС-А као и оних којинсу против њих или ти опозиционо настројени. 

Наиме, није први пут да се на сајту општине Трговиште као и званичним facebook страницама и профилима општине Трговиште, објављују  активности председнице општине Миљане Златковић у њеној самопромоцији као и промоцији Српске Напредне Странке и њиховог председника Александра Вучића. 

Недопустиво је понашање властодржаца у Трговишту који у својој политичкој кампањи злоупотребљавају децу којима деле пакетиће под њиховим политичким СНС слоганом, али и не само то, већ и подела социјалне помоћи угроженим становницима у удаљеним селима и то у страначким скафандерима, качкетима и цегерима. 

На крају поставити такву вест на општинском сајту под насловом и слоганом "ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ" и како председница спроводи политику Александра Вучића, је крајње неморално и за осуду. 

Председница госпођа Миљана Златковић председница свих грађана општине Трговиште, те несме делити народ на оне подобне и чланове СНС-А и оне које како они називају опозиционим противницима. 

Ако је коришћење страначких слогана у овом случају владајуће партије, на сајту општине Трговиште, одлука скупштине или других органа, ми као једина опозициона странака захтевамо да и наша саопштења и активности буду објављиване на сајту општине Трговиште као и на званичним facebook страницама и профилима општине Трговиште

Народна странка Трговиште