Народна странка

Народна странка Тител: Наводњавање Тителског брега још једно лажно обећање

Народна странка Тител: Наводњавање Тителског брега још једно лажно обећање

Општински одбор Народне странке Тител пита локалну власт зашто пројекат наводњавања Тителског брега још увек није реализован? Зашто се министер Недимовић не оглашава по овом питању? Председник општине Драган Божић је још 2013. године поносно најављивао овај пројекат. Данас се смишљају нови изговори и продужавају рокови, а грађани обмањују.

Подсећамо да од 2012. године и доласка на власт, Српска напредна странка није урадила ништа за општину Тител. Својом неазинтересованошћу и бахатошћу осим што су обуставили пројекат изградње водовода и канализације, довели су и до катастрофалних резултата у раду комуналних предузећа и до повећања незапослености. Такође су смањили и субвенције пољопривредницима: са 14 000 динара колико су износиле 2012, у овог години су спале на само 4 000 динара.

Сваке године све више младих оде из Титела, све је мање ученика у средњим школама. Због катастрофалног вођења општине, напредњачка власт мора бити смењена што пре. Не смемо да дозволимо да нам потпуно униште Тител.