Народна странка

Народна странка Суботица: Суграђани одлучни да смене накарадни режим

Народна странка Суботица: Суграђани одлучни да смене накарадни режим

Протести у Суботици и широм Србије су показали да су се грађани ослободили страха и да више нису спремни да трпе режим који у бесцење распродаје национална богатства зарад опстанка на власти.

Народна странка Суботица је подржала наставак протеста од стране Еколошког устанка, али сматрамо да сви организатори еколошких протеста треба да се договоре како ће се и у ком формату даље одвијати њихове активности, које смо претходних субота подржали.
 
Наиме,  више је него јасно да грађани више не верују овој власти и да су свесни да ће режим покушати да их изманипулише и да је повлачење закона само њихов тактички маневар. То потврђује и агресивна реакција октроисаног градоначелника Суботице и представника партиократске власти  поводом протеста којом застрашују и деле грађане што Народна странка најснажније осуђује.
 
Нажалост, режимске партиократе, уместо одговорног и саборног обраћања грађанима, покушавају да режирају игроказ у којем настоје креирати нову апсурдну поделу – овај пут на релацији: опозиоционо расположени грађани и верске заједнице.
 
Оно што треба да знају, јесте да народ више не пада више на режимске „фазоне“ и „бајке“ - да су „прочитани“, те да пад режима више није тема, него је тема - када и колико брзо ће режим да падне. 
 
Народна странка Суботица ће и надаље  подржавати све видове ненасилних протеста и изражавања грађанске непослушности ради опстанка народа и очувања  здраве природне средине за будуће генерације.

Мирослав Чавлин
председник ГрО Hародне странке Суботица