Народна странка

Народна странка Суботица: СНС црта мете на челу својим неистомишљеницима

Народна странка Суботица: СНС црта мете на челу својим неистомишљеницима

Српска напредна странка већ дуго времена креира политику мржње и нетолеранције, а то не само да се одражава на политичке супарнике, већ и на грађане који се не слажу са владајућим ставовима. Ово је довело до озбиљних последица по животе многих људи, укључујући и породицу народног посланика Борислава Новаковића.

Напредњачки режим користи све расположиве методе како би се обрачунао са политичким противницима. У арсеналу су и дозвољена и недозвољена средства која се користе против свих који се усуде да се успротиве владајућој странци. Увредљиви графити су само један од примера овог понашања.

Потпредседник Народне странке Бора Новаковић је већ неко време мета напада актуелног режима. Графити са увредљивим порукама појавили су се у Новом Саду и Београду. Уместо да се суочи са стварним проблемима у земљи, владајући режим се бави исписивањем графита који се односе на политичке противнике. То је јасан показатељ да су фрустрације режима у порасту јер не може да реши кључни проблем за земљу – питање српске покрајине Косова и Метохије

Уместо да се усредсреде на развој државе, напредњаци се труде да застраше и ућуткају све који се не слажу са њиховим ставовима. СНС и Александар Вучић лично морају сносити одговорност за овај тренд, који све више наноси штету држави и њеним грађанима.

Градски одбор Народне странке у Суботици пружа пуну подршку Бори Новаковићу и свима онима који су мете недавног инцидента у Србији. Не смемо дозволимо даље урушавање моралног компаса нашег друштва. Приликом смене режима, први корак ће бити позивање на одговорност свих оних који су системски радили на креирању оваквих односа у политици и друштву.

Бане Максимовић
председник ГрО Народне странке Суботица