Народна странка

Стоп бетонизацији Лесковца!

Стоп бетонизацији Лесковца!

На иницијативу Градског одбора  Народне странке Лесковац, Савез за Србију Лесковац покренуо је петицију против уништавања градског парка у центру Лесковца.

Док се у читавом свету воде акције против уништавања зеленила, у Лесковцу СНС са својим коалициониим партнерима планира „реконструкцију“ градског парка у центру Лесковца где ће остати самo 30 одсто садашњег зеленила. Парк ће бити покривен бехатон плочама. Подржавамо уређење града, али се изричито противимо уништавању зеленила и уклањању споменика из централног градског парка.

На позив Савеза за Србију Лесковац акцији су се прикључиле и Демократска странка Србије, Покрет слободних грађана, као и група грађана „Дубочица у срцу“.

Акција се наставља. Позивамо све грађане да се одупру бахатој напредњачкој власти и да се прикључе борби за очување трга. Грађани могу потписати петицију на штандовима Савеза за Србију који ће бити постављени у  четвртак и петак од 18.00 до 20.00 часова, a у суботу од 11.00 до 14.00 часова код споменика Томи Здравковићу.

Градски одбор Народне странке Лесковац