Народна странка

Народна странка Сомбор: Напредњаци уништавају културу у граду

Народна странка Сомбор: Напредњаци уништавају културу у граду

Велико изненађење, скоро запрепаштење сомборске јавости, изазвало је јавно писмо досадашње уреднице ликовног програма Културног центра „Лаза Костић“ Сомбор, Татјане Димитријевић, у којем саопштава да је добила отказ у априлу ове године, од стране недавно именоване директорке Весне Паштровић Шашић, познатије у јавности по врло специфичним и необичним јавним певачким наступима, док је обожаваоци ките новчаницама.

Није баш најјасније због чега је г-ђа Димитријевић, успешна и доказана у својој струци, најпре, како каже „трпела мобинг“ а потом и добила „неосновано решење о отказу“, али кад је о напредњачким кадровима реч, ништа нас не сме изненадити.

Нестручни, бахати, махом са купљеним дипломама, награђени за ботовски учинак „распоредом“ у јавна предузећа и установе, где сваког месеца, заштићени анонимношћу добијају новчане „стимулације“ за своје „учинке“ у денунцирању и вређању преко друштвених мрежа сваког ко мисли другачије од њиховог гебелсовског „информативног центра“, а унапређени од својих налогодаваца, сада су у прилици да, са позиција директора, руководилаца, пословођа одлучују о судбинама људи којима по стручности, образовању и моралним квалитетима, нису ни до колена. Баш тo je, чини се, на својој кожи је осетила и г-ђа Димитријевић, најновија жртва напредњачких кербера и прогонитеља, који ће врло брзо одговарати за своја злодела.

Зло никада није трајало вечно, и сви владари кроз историју, веровали су да су вечити и незамењиви, па и Вучић. Тога би требало да су свесни и овдашњи напредњачки унапређени ботови, јер ничија није горела до зоре и сигурно ће одговарати за свој „учинак“.

Издржите, г-ђо Димитријевић, све су то само мали, преплашени зечеви, који знају да им се ближи крај, јер владавине најгорих је било у историји, али никада није трајала (пре)дуго.

Поштовани суграђани, Народна странка Сомбор је спремна да покрене петицију подршке Татјани Димитријевић, а као озбиљна политичка партија пружиће подршку и свим грађанима обесправљеним, малтетираним или мобингованим од странке однарођеног напредњачког режима.

Народна странка Сомбор