Народна странка

Народна странка Смедеревска Паланка: Уједињена опозиција и на локалним изборима

Народна странка Смедеревска Паланка: Уједињена опозиција и на локалним изборима

Дана 12.1.2022. године у просторијама Општинског одбора Народне странке Смедеревска Паланка, потисан је споразум између Народне странке, Демократске странке и Покрета слободних грађана који представља формализацију будуће сарадње у вези предстојећих локалних избора који ће поред председничких и парламентарних бити одржани у овом месту 3. априла.

Значај овог чина уприличен је и присуством високих функционера из наведених странака и то: Ненада Милојичића, потпредседника Извршног одбора Народне странке, Срђана Миливојевића, председника Извршног одбора Демократске странке и Аце Радовановића, председника Извршног одбора Покрета слободних грађана.

У самом споразуму наведене су битне смернице будућег заједничког деловања у вези локалних избора у Смедеревској Паланци, као и заједнички наступ на јединственој листи.

Споразум испред Народне странке је потписао Ненад Милојичић, док је испред ДС-а то учинио Дејан Стојановић, односно Вук Ђорђевић испред ПСГ-а.

Са овим чином новоформирани опозициони блок представља тренутно највећу опозициону групацију странака у Смедеревској Паланци, чија заједничка начела наведена у споразуму, представљају искрену жељу да се живот грађана промени на боље, променом овог недемократског режима.

Ненад Милојичић, потпредседник Извршног одбора Народне странке изнео је став да Народна странка са својим партнерима свакако упућује позив и другим политичким субјектима који желе да следе иста програмска начела.

ОО Народне странке Смедеревска Паланка