Народна странка

Народна странка Раковица: Управа на услузи Миличковићу

Народна странка Раковица: Управа на услузи Миличковићу

Док напредњаци опозицију представљају као неког ко није радио по закону, све више напредњачких функционера завршава у затворима. Тако је председник општине Палилула ухапшен са много готовине и још више непријављене имовине. До самог тренутка хапшења био је одан идеји блаћења и сатанизације политичких противника.

За то време у општини Раковица функционерске кампање су у пуном јеку. Председник Милош Симић "посетио" је у згради општинске управе фантомску службу под називом "кол-центар" и захвалио им се на труду и залагању.

А трудом и залагањем ове службе(?) у којој се налазе лица непозната општинским органима, становници МЗ Међулужје код Младеновца позивани су телефоном на страначки скуп у организацији раковичког шерифа Милосава Миличковића, који и даље функционерским кампањама узнемирава становнике општина у којима више нема никаквих, па ни страначких надлежности.

Становници и чланови СНС из Међулужја потврдили су за медије да су на овај митинг позивани са бројева телефона из општине Раковица, наравно, на рачун грађана Раковице...

Народна странка Раковица поставља питања надлежним органима и инспекцијама, до када ће да се праве да ништа не примећују, до када ће зграду градске општине и општинске ресурсе узурпирати лица из владајуће странке, да ли та лица врше противзаконите радње према грађанима или запосленима у овом органу, ко сноси трошкове њиховог страначког ангажовања, какав је то одсек или одељење "кол-центар" и којој управи он припада, ко га је основао, по којој одлуци су стављени ван снаге закони и прописи којима се уређује рад градске општине и ко ће одговарати за извршене злоупотребе?

Народна странка Раковица