Народна странка

Народна странка Раковица: Грађани беже од напредњака

Народна странка Раковица: Грађани беже од напредњака

Полако али сигурно приближава се крај Вучићеве диктатуре и тираније у Србији. Народ све више отвара очи и окреће леђа напредњачким преварантима и криминалцима. Сцене из парка Српско-јапанског пријатељства на Миљаковцу најбоље илуструју презир и бојкот грађана. Парк који је иначе препун посетилаца, био је потпуно празан приликом вечерње посете Милосава Миличковића и чланова његовог криминалног клана.

Грађани су на овај начин скренули пажњу ресничком босу на нерад и нестручност његових пулена,  на јавашлук и бахатост, на гађење према забрањеним функционерским кампањама, на непристајање да Раковицу воде најгори.

Популарни Јапански парк није био овако празан чак ни усред зиме. Залудна, одбојна и политикантска напредњачка власт хвали се још како се није задуживала и трошила буџет, а управо највеће критике и трпи због нерада надлежних служби и неспровођења активности из своје надлежности. Грађани плаћају порезе да би се буџет пунио и празнио ради задовољења њихових потреба, а не потреба Српске напредне странке и њених тајкуна.

На само 20 метара од парка је вероватно најгоре парче пута у читавој Раковици, уништени део Борске улице, нестручно крпљен и поправљан још током постављања топловодних инсталација. Напредњачки лаици и нерадници дрско саопштавају да њихове инспекције излазе на терен по свакој пријави грађана, али не знају да су инспектори дужни да самоиницијативно обилазе терен и уочавају комуналне и грађевинске прекршаје и предузимају мере из своје надлежности. Осим инспекторки које су ступале у недозвољене односе са високим функционерима или су у алкохолисаном стању.

Сазнајемо и да је под вођством грамзиве госпођице Душице, јавно предузеће у надлежности Општине Раковица претворено у страначке просторије где се врши пријем нових чланова, који на њихову жалост не долазе. По општинском обрасцу, запослени у овом предузећу примају плате за обављање страначких послова у пуном радном времену. Овде се воде као запослени са пуном платом и они који не долазе на посао и не врше никакве послове. 

Ниједан претходни руководилац није имао службени аутомобил и возача, све до доласка "штедљиве" Душице Стојковић на место директора јавног предузећа. До њеног доласка ни машине у власништву предузећа нису бесплатно сређивале приватне поседе у Реснику.

Пошто је решио све горуће проблеме, први човек Општине се бави гурманлуком и организује такмичење у спремању рибље чорбе на обали језера. И најозбиљније се припрема за предстојеће такмичење у кувању ајвара. Јер, једном се живи напредњачки живот.

Народна странка Раковица