Народна странка

Народна странка Раковица: Агонија раковичког криминалног клана

Народна странка Раковица: Агонија раковичког криминалног клана

Право народно весеље и одушевљење код становника Младеновца и Гроцке изазвала је одлука Општинског одбора СНС Раковица да ускрати поверење и покрене поступак за смену председника Градског одбора Београда Небојше Стефановића, као и свих чланова овог тела. Као потпредседник ГО Београда, Милосав Миличковић  је био повереник странке за општине Раковица, Младеновац и Гроцка. Младеновчани и Грочани доживели су у петак еуфорију исказујући своје задовољство на друштвеним мрежама, као и у коментарима на интернет медијима.

Општински одбор из Раковице, према писању неких медија, први је у Београду ускратио поверење Небојши Стефановићу и целокупном руководству градске структуре СНС-а. Подсећања ради, овим општинским одбором руководи управо Милосав Миличковић којег Александар Вучић није желео на било каквој позицији у врху власти, али му је Стефановић 2014. године понудио место државног секретара у свом тадашњем министарству, где се до данас и задржао.

Миличковић је за девет година страховладе и терора у ове три општине поставио послушне и неспособне људе на челна места државних установа и предузећа. Немогуће је побројати сва злодела и кривичне радње, од скарадних приватизација, преко нереално високих фактура, до намештених тендера и других криминалних дела везаних чак и за производњу и дистрибуцију наркотика.

Државни секретар Миличковић ће остати упамћен и по физичком кажњавању и малтретирању чланова сопствене, али и других странака, по трговини утицајем, корупцији,  злоупотреби службеног положаја, коалицијама и савезима са криминалцима у политици, непрекидним функционерским кампањама, као и по чињеници да је већину својих најближих сарадника преко везе извлачио директно из затворских јединица.

Терор и иживљавање над становницима Раковице трајаће све док су његови најближи сарадници на функцијама и руководећим местима у државним органима, јавним предузећима и установама у овој општини. Народна странка позива становнике Раковице да се изборе за смену локалног тиранина и да на првим слободним и фер изборима заувек у прошлост пошаљу његов криминални клан који је пустошио све пред собом, уништавајући и пљачкајући у циљу личног богаћења, купујући гласове и варајући на изборима како би се агонија Раковице продужила, а њихови џепови што више напунили.

Народна странка Раковица