Народна странка

Народна странка Пожаревац: Све јача репресија власти према Народној странци у Костолцу

Народна странка Пожаревац: Све јача репресија власти према Народној странци у Костолцу

Народна странка осудила је смену председника МЗ Костолац Далибора Радосављевића од стране СНС-а само због тога што је уступио просторије дома културе Народној странци ради оснивања Градског одбора у децембру 2018. 

Подсећамо да се у дому културе редовно одржавају скупови странака, без обзира на то да ли припадају власти или опозицији. Очигледна је намера локалне власти да забрани рад и ширење Народне странке која, захваљујући залагањима свог председника, али и раду својих активиста, све више јача, како у Костолцу, тако и у другим општинама. 

Градски одбори Народне странке у Пожаревцу и Костолцу траже хитну смену председника Општине Костолац Серџоа Крстаноског и његових најближих сарадника који штите сопствене интересе, уместо интереса суграђана, гуше демократију и занемарују људска права. 

Јасно је да ће се притисак на чланове Народне странке у Костолцу наставити и да ће се локална власт трудити да на све начине онемогући наш рад. Чланови ГО поручују представницима СНС-а у Костолцу да неће подлећи притисцима, већ да ће се још јаче борити за демократију, враћање достојанства грађанима и  бољу будућност општине.


Градски одбор Народне Странке Пожаревац – Градски одбор Народне странке Костолац