Народна странка

Народна странка Пожаревац: Немар и бахатост ЈКП Комуналне службе на Старом градском гробљу

Народна странка Пожаревац: Немар и бахатост ЈКП Комуналне службе на Старом градском гробљу

Навикнути на немар и бахатост градске власти у Пожаревцу, грађани Пожаревца већ одавно немају веру да ће предизборна обећања овог режима бити испуњена, међутим заиста је тешко поверовати да ће и поштовање према онима који су нам најмилији, доћи на ред. Веровали, надали се, преварили се.

Најновија ситуација која се голим оком може видети на Старом гробљу у Пожаревцу, а која се односи на уређивање и одржавање истог, заиста је запањујућа, обзиром да је реч о вечном коначишту многих, нама драгих, људи који су готово до јуче, фигуративно речено, били међу нама, наших најмилих.

Кажу да једна слика говори више од хиљаду речи, те у ту сврху издвојили смо само неке, за које верујемо да на најбољи начин описују немар и бахатост директора Јавног комуналног предузећа Комуналне службе Пожаревац.

Коров, непокошена трава, опало неуклоњено грање, различите врсте отпадака, на појединим парцелама, могу само бити дочаране сликом, обзиром да је то једини доживљај за неког ко посети Старо гробље у Пожаревцу. Можда може постојати нада да неко ко посети овај простор неће доживети сусрет са неким гмизавцем који се у потрази за храном можда ту и настани. 

Опис ситуације на појединим парцелама на Старом гробљу у Пожаревцу и не би био толико забрињавајући, када нажалост не би констатовали да је исти руководећи кадар био одабран од стране актуелне власти, истих оних који тврде да смо најбољи у сваком погледу.

С тим у вези Градски одбор Народне странке у Пожаревцу поставља следећа питања:

- Ко је директор Јавног Комуналног предузећа у Пожаревцу?

- Какве квалификације има, за обављање овог посла ако се узму у обзир горе наведене слике?

- Да ли одржавање Старог градског Гробља у Пожаревцу представља обавезу Јавног комуналног предузећа или само наплата услуга од грађана које се понекад наплаћују и судским путем?

- Када ће све парцеле бити очишћене, уређене или се само врши одржавање поједних парцела?

Градски одбор Народне странке Пожаревац, на жалост из предходно наведеног може извући само један закључак,који се може се описати само са једном речи, а то је срамота.

Народна странка Пожаревац